Internationalt netværk af pædofiljægere nu også i Danmark.

En gruppe der kalder sig pædofiljægere i Danmark, har organiseret sig på både TikTok og Telegram, og praktiserer selvtægt mod mistænkte pædofile. Den danske gruppe er den seneste i en række af grupper i Europa, der jæger pædofile under samme logo.

Den 24. juni 2024 blev en ny telegram-gruppe oprettet, der beskriver sig som danske pædofiljægere. En tilsvarende gruppe findes på TikTok, der som lige nu primært bruges som reklame for deres tilstedeværelse i Danmark og Telegram-gruppe. Det er også herfra, at de prøver at rekruttere nye jægere.

Den første video på Telegram viser sortklædte maskerede mænd, der møder en mand, som de konfronterer med en dialog og chat, han har haft med, hvad han angiveligt selv troede, var en 15-årig pige på Snapchat, men som nu viser sig, at være dem der kalder sig pædofiljægere.

I videoen ser man nu de maskerede mænd slå og sparke manden, og de ender med at lægge ham på jorden, og med en tusch skriver de henover hans pande og på maven: “Pedo”.

Voldsmændenes stemmer er forvrænget i videoen, der også inkluderer screenshot af snapchat-dialogen som dokumentation for hans samtale med den påståede 15 årig pige.

Dette er den første video fra den danske udgave af et nyt udbredt fænomen, der umiddelbart fremstår som et større internationalt samarbejde mellem (unge?) mænd, der har valgt at begå selvtægt mod voksne mænd, der ønsker seksuelle møder med helt unge piger og drenge.

For i den nyoprettede danske telegram-gruppe, bliver der efterfølgende videredelt en video fra en tilsvarende gruppe fra Sverige, hvor metoden ser ud til at være den samme; en voksen mand tror, han har lavet en aftale over sociale medier med en 14-årig dreng, men bliver i stedet konfronteret af maskerede sortklædte mænd, der trækker ham hen til et mere afsidesliggende sted, hvor han får tæsk. Dokumentation for den digitale chat, som han har haft med det han troede var en 14 årige dreng, er også inkluderet i videoen, hvor man kan se, at manden også har sendt drengen et dickpick.

Et internationalt samarbejde

Danmark er det seneste land i Norden, der har oprettet deres eget hold af pædofiljægere.

I marts 2024 blev en finsk gruppe oprettet på Telegram, der jager pædofile, skarpt fulgt af grupper i Sverige og Norge og nu Danmark, og nu findes tilsvarende fra Lithauen, Polen og Storbritannien Det er samme fremgangsmåde i alle Telegram-grupperne, hvor der deles videoer med angreb på det, de beskriver som pædofile. Videoerne bliver delt på tværs af de forskellige landes grupper.

Blandt andet blev der delt en video fra den norske gruppe, med en mand i 50’erne, der bliver angrebet af det, der senere har vist sig at være en gruppe af fem teenagedrenge, hvor den ene har en kniv og ender med at snitte manden i hånden.

I en artikel fra TV2 Norge bliver det beskrevet, hvordan manden efterfølgende kontaktede politiet, der kan bekræfte, at de har sigtet alle fem teenagers for grov legemsbeskadigelse, og den ene – en blot 14-årig dreng – er senere blevet sigtet for drabsforsøg. Han er dog under den kriminelle lav-alder.

Manden, der kontaktede politiet, er selv blevet sigtet for grooming af et barn under 16 år.

Kripos, det norske politis afdeling for organiseret kriminalitet, udtaler til TV2 Norge, at det er et fænomen, der ser ud til at sprede sig mellem de skandinaviske lande.

Noget jeg her kan bekræfte, allerede er sket, da Danmark nu som det fjerde land, har fået sin egen gruppe af pædofiljægere.

På TikTok har den danske gruppe af pædofiljægere på nuværende tidspunkt 1.679 følgere og 2.629 likes, og her opfordrer de TikTok-brugerne til at deltage i deres lokale grupper. Gør en forskel, bliv aktiv og gå med i din lokale gruppe, står der i et opslag. Et par dage efter det opslag, er den sjællandske gruppe lukket for nye medlemmer.

Jægernes fremgangsmåde

Som det umiddelbart ser ud på de første videoer, er pædofiljægernes fremgangsmåde ens i hele Norden og de tre lande udenfor. Pædofiljægerne starter med, at udgive sig for unge piger og drenge, og via sociale medier arrangerer de møder med voksne mænd, der i dialogen med dem ikke lægger skjul på den seksuelle hensigt.

I stedet for at møde et barn eller en ung teenager, møder mændene i stedet en gruppe af maskerede sortklædte personer, der mens de filmer, konfronterer dem med deres dialog med de unge og filmer dem, mens de får tæsk.

Den første danske mand er allerede fanget, filmet og delt; han er 38 år og på videoen ser man ham ligge på jorden med “pedo” skrevet henover panden og maven.

Jeg har kontaktet NSK – Dansk politi’s nationale enhed for Særlig Kriminalitet i Danmark, for at høre, om de har modtaget en politianmeldelse fra den 38-årige mand, men har endnu ikke fået svar. (Der er efterfølgende kommet et svar. Læs med HER)

Men spørgsmålet er, om mændene der bliver fanget, tør anmelde det til politiet, for hvis der foreligger dokumentation for grooming, vil der så i teorien være en risiko for, at de kan blive sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 231, og her riskere en bøde eller fængselsstraf op til to år, for grooming af unge under 18 år? Også selv om den påståede mindreårig, er en gruppe mænd, der udgiver sig for et barn.

Indtil videre har pædofiljægerne begrænset medvind på TikTok, men der er dog allerede flere, der giver udtryk for, at de gerne vil deltage i deres arbejde.

Som en anonym profil skriver: “Hvordan joiner man til at smadre pedos?”.

Til TV2 Norge udtaler det norske politi, at der er mange grunde til, at selvtægtsgrupper mod personer, der er seksuelt interesserede i børn, er problematiske. Ikke kun for de mænd, der ender med at få tæsk, mens de bliver filmet og delt, men også for de unge, der udøver selvtægt, da de sætter sig selv i en situation, hvor de kan begå en strafbar handling og måske selv ende med at møde mennesker, der omvendt udgør en fare for dem.”

Pædofiljægere på nettet er ikke nyt, men det er første gang, jeg har oplevet et så organiseret samarbejde mellem flere navne..

Norsk politi advarer imod at dele videoerne videre, da dette kan være strafbart.

Læs med her, da jeg sidder med i retten, da den første danske pædofiljæger er blevet anholdt og fremstillet i et grundlovsforhør.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.