Dagens udfordring; vil du købe noget fra denne webshop?

Hos Dreamsmile.dk kan du for kr. 79,00  købe dig til et hvidt smil på 14 dage. Du skal bare trykke på bestil, taste dine informationer og så vil du indenfor 1-7 dage modtage et sæt whitening strips.

dreamsmile-siden

Websitet er pænt. Anmeldelserne er gode. Betalingen krypteret. Fragten fri.  Og så er den den på Facebook. 

Hvad mere er der at tænke over?

 

Lets play!

Men lad os nu lege en lille leg. Den hedder; Vi tror ikke på alt hvad vi læser. Også kaldet digital svindel spillet.
1: Vi starter med anmeldelserne på websitet.  Pæne Katrine skriver så pænt om deres produkter.

katrine-udtaler

Men hovsa. Er det ikke… ?!?

Jo. Katrine hedder i virkeligheden Alex Morgan og er en kendt amerikansk fodboldspiller.

 

 

2:
Jeg hopper nu hurtigt videre til Trustpilot, hvor Lotte Dybøl den 11. august giver siden hele fem stjerner. Hun har på daværende tidspunt, brugt produktet i 14 dage og er henrykt. 😉

lotte-dyboel

Men… domænenavnet blev først købt den 2. august? Anmeldelsen blev lavet den 11. august. Og hun havde brugt produktet i 14 dage?

2 + 14 + lidt leveringstid = absolut ikke 11. august.

Men det sjove stopper ikke her. For Lotte Dybøl har lavet to anmeldelser. Dreamwear.dk fik også fem stjerner. Ejeren af Dreamwear er facebookven med ejeren af Dreamsmile. Sikke da en lille verden, tænker du nu, og hopper med mig videre til facebook.

3:  Her finder jeg Lotte Dybøl. Der står at hun er hjemmegående forælder fra Dybbøl, og så har hun vist arbejdet for The National Museum Of Women In Arts i Washington. For billedet ligger også på deres website.  En anden mulighed er, at hun har tyvstjålet billedet og brugt som profilbillede. Lotte altså 😉

lotte

 

Til gengæld laver Lotte ikke andet end at dele dagsnyt.dk opslag. En like-hunter facebookside med over 31.000 venner, der ikke laver andet end dele spam og (måske) på et tidspunkt, ren reklame.
5. Og så det med småt. For under betingelser på webshoppen, skriver de, at du efter 14 dage efter bestilling, vil blive trukket for kr. 499 hver anden måned, for et abonnement på de blegende strips, som de dog først leverer indenfor 1-7 dage. Men hvordan kan du allerede efter 14 dage, nå at teste om det virker, hvis du kun har haft dem en uge?

 

 

En ny webshop. Men så mange spørgsmål. Jeg kunne jo vælge at stille dem til 23 årige Patrick Larsen Sværke, der står bag LMGroup ApS og 2 andre ApS’er og som står bag DreamSmile. Men han er som Fort Knox. Umulig at finde et mobilnummer på. Men han findes på facebook.

patrick

Så ung. Så kæk.  Og så mange numre.

Men tilbage til dagens spørgsmål. Tør du købe noget fra denne webshop?

 

Lidt sjov læsning om Patrick

http://journalisten.dk/ung-ivaerksaetter-beklager-blanding-af-falske-og-aegte-nyheder

http://www.udvikleren.dk/forum/39375/efterlyser-hacker-m.-dusoer/side2/ (bemærk alle de sider, hackeren hackede. Patrick er aktiv)

http://hangouts.dk/diverse/facebook-likejacking/

Og nå ja. Patrick står også  bag det nye rejsesite, dreamtravel.dk, der kan flashe sig med falsk markedsføring som nummer 1.

 

…. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det bare ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028

.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.