Digital prostitutionsring eller bare en lille lort?

Står der en prostitutionsring bag hjælpesiderne på facebook, der udnytter enlige mødre i nød eller bare dumme drenge? Uanset hvad, så er der noget galt.

I den seneste tid er der dukket mange facebookgrupper og -sider op, hvor danskere kan efterlyse hjælp. Men pas nu på den hjælp der tilbydes, for det er ikke alt der skinner, der er guld.

STØT Hinanden “DANMARK”,  gruppen, hvor især enlige mødre eller unge boligløse kan få hjælp, er oprettet af Victor Greve og Yalcin Ibrahim. De er to blandt mange falske profiler på den side.

 

stoet-hinanden-i-danmar

 

De er begge involveret i mange grupper på facebook, enten som stifter eller admin. Dem der administrerer siderne. Man ser dem også ofte i samme grupper som de falske profiler Hanne Østergard, Deni J Ikast og Denise Jensen.

Hvis man scroller ned ad Støt hinanden Danmarks væg, kan man se den falske profil Deni J Ikast skrive, at der har kørt hetz mod enlige mødre, der tilbyder massage for at tjene penge, noget han skriver, han slet ikke kan forstå. Den anden falske profil Denise Jensen, bakker nu kommentaren op. Greve ender med sin kommentar, at legimitere, at det da er okay med den slags opslag i gruppen. Gruppen har ikke noget imod, at enlige mødre, tilbyder massage osv, for at tjene til overlevelsen.

En tilsvarende kommentar, ser man længere nede på væggen fra den falske profil Hanne Østergard. Hun mente da også, at man ikke skulle køre hetz mod enlige mødre, der gerne ville tilbyde massage for at overleve.

Fra at være en gruppe der skal hjælpe folk i nød, åbner de falske profiler nu op for en helt anden slags hjælp. At gruppen også skal indeholde opslag om massage. Noget der hænger fint sammen med det de falske profiler ellers opdatere på facebook.

Jeg har fulgt i Victor Greves digitale fodspor, hvor han efterlyser kvinder på flere udenlandske sider. Men hvilke kvinder, og til hvilket erhverv?

 

 

hvorfor-tilbyder-ingen-sex

 

 

 

Hvem er Greven?

Følger man i Victors Greves digitale fodspor på facebook, finder man ham i mange facebook-grupper der har med salg og auktioner af biler og scooter. Han står bag grupper som Vores Herning og JOB-marked. Og så er han administrator i gruppen; Get visa, husband and job in europa og på flere internationale datingsider, søger han kvindelig arbejdskraft.

Hvem der står bag den falske profil Victor Greve, med billedet af den bare mave, ved jeg ikke. Men han er flittig på facebook, og ifølge hans opdateringer, er han ejer af både to og fire virksomheder, og søger “pretty” girls.

jobmarked

 

 

 

get-visa

 

 

victor-greve-efterlyser-pige

 

 

 

Sex eller bare svindel?

Men for at komme tilbage hvor vi startede. I gruppen, hvor enlige mødre eller unge boligløse kan bede om hjælp, har det ifølge min kilde, længe været kendt, at der er noget galt.

Som min kilde fortæller  (jeg har navnet), så er der flere kvinder, der har modtaget en direkte besked fra Victor, hvor han foreslår, at de enten kan give seksuelle ydelser, eller begå svindel for at få hjælp.

 

efterlyser-air-pair-i-gruppen-visa-og-maend

 

Hvad der er op eller ned på de facebook-grupper, og med den falske profil Victor Greve, vides ikke. Men jeg ved han er alle vegne og mangler kvinder. Mange. Og gerne af den kønne asiatiske slags, hvor han både dækker rejseomkostninger og visa.

Men kontanthjælpsloftet, er der i øjeblikket mange, især enlige mødre, der ikke har penge nok. Vi ser dem på mange af de nyoprettede facebooksider, hvor de efterlyser både mad og midler.

Jeg håber de ved, at alt hvad der skinner, ikke nødvendigvis er guld.

Så se dig for, hvilken grupper du deltager I, og hvad du skriver om dig selv.

… er han igang igen?

er-han-igang-igen-vaerested

 

 

…. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det bare ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.