Victor Greve og bordellet i Århus.

Husker I historien om Greven der truede danske kvinder på kontanthjælp, til at prostituere sig? Det foregik i en hjælpegruppe, han og hans falske profiler havde oprettet, for at “hjælpe” enlige mødre og unge boligløse. Det var åbenbart hans løsning på deres problem.

Victor arbejder ikke alene, han har mange falske profiler på facebook. Lige nu har jeg sendt 20 af dem til facebook. De falske profiler opretter grupper, og sidder sammen som administratorer for grupperne.

De har flere business i gang. Grupper hvor der sælges/købes alt fra knallerter og biler. Hjælpegrupper for enlige mødre og unge boligløse. De står bag JOB Marked, Borgernes Herning og Visa, husband and job in Europe gruppen. For blot at nævne få af de ekstremt mange grupper de står bag.

De er også aktivt søgende efter kvinder, både i deres egne grupper, men også andres. Her kan du set et lille udvalg af hvad de søger på nettet.

 

Jenny aka bordelmutter?

I dag har jeg valgt at fokusere på Jenny Klarkson. Lad dig ikke snyde at det fine billede, for det tilhører en australsk kvinde Amanda. “Jenny” er en af de mange falske profiler, jeg har set sammen med Victor Greve og hans slæng af andre falske profiler.

 

Kig godt efter på Jennys URL. Da hendes profil blev oprettet, hed hun chaiponyaim. Ifølge Kraks er der kun en ved det navn. Apapon Chaiponyaim.

Chaiponyaim har ifølge erhvervsstyrelsen et thai massagested i Århus.  Det er et af dem med happy ending.

Anmeldelserne om stedet og thaipigerne finder du på eroguide.dk – stedet hvor danske mænd anmelder prostitueret.

Chaiponyaim bor på samme adresse som Jirayut Vong-Anan, der har Sunshine Massage i Rander.

Kælderlejemålet hvor massagestedet holder til, er ejet af en kendt “Bordel-ejer” Leif Brøcher. Tilbage i 97 skrev Information om hans mange bordeller. Dengang havde han steder der kun tilbød en slags nationalitet per bordel. Der var bordellet med thaipiger, afrikanske piger osv. Leif, der førhen var postbud, var en mand med mange interesser – og lejemål.

Et tilfælde? I så fald, passer det blot alt for godt til, hvad Victor og vennerne efterlyser på facebook.

At gå i Victor Greves digitale spor er interessant. Og jeg og min gruppe af hackere er ikke færdige endnu. Desværre er mange af profilerne begyndt at blokere mig, men gudskelov, for mine falske profiler. For dem er det nemlig nemt at lave på facebook.

Jeg har i dag overleveret informationerne her til Facebooks nordiske pressechef, så kan de hygge sig lidt med det.

Og indtil da. Pas nu på hvem du LIKER herinde på Facebook. Intet er altid, som man drømmer om, det skal være. Nogen gange er det bare en gruppe af mænd, der ikke vil dig det bedste.

Michael. Henrik. Tobias. Jeg kigger med og jeg er ikke færdig… 😉

…. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det bare ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge,
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.