Det er ikke Toke der har svindlet dig…

Er du ved at købe biograf-billetter af Anne-Marie Toftekjær eller koncert-billetter af Thorsten Berthelsen, så lad vær. For der er en stor chance for, at det eneste du får, er en stor næse.

Elias efterlyste billetter i facebookgruppen Koncertbilletter. Han drømte om en billet til MacDemarco  og der gik ikke lang tid fra opslaget blev lagt ud, til han fik en henvendelse fra Thorsten Berthelsen, som havde en billet han ikke skulle bruge.

Elias overførte 300 kroner på mobilnummeret 91 73 29 09 og hurtigt efter blokerede Thorsten ham. Og nej, han har ikke modtaget billetterne per mail.  Han er dog ikke den eneste der blev svindlet af Thorsten. Julie betalte 1800 kroner for billetter til Bob Dylan, og Elias har fået flere henvendelser fra andre uheldige, der har været udsat for Thorsten B.

De er dog ikke de eneste, der er træt af Thorsten, det samme er Toke, hvis billede Thorsten brugte til sin falske profil.

Det er alt for nemt at svindle på Facebook.

Det er ikke kun koncert-billetter, der går som varmt brød blandt svindlere, for lige nu trender også biograf-billetter. På billedet er det Kasper Nørgaard der pusher “veninden” Anne-marie Toftekjærs salg af billetter.

Begge profiler er naturligvis lukket igen.

Gør det billigt og bedre…

Skal du svindle på FAcebook, er der een regel, du altid bør huske på. Aldrig svindle beløb der er størrer end kr. 300 fra een person.

For chancen for at den der bliver svindlet, bruger allerhelvedes meget tid på at anmelde et hemmeligt mobilnummer, hvis beløbet er under 300 kroner, er meget meget lille. For folk aner seriøst ikke hvor de skal anmelde det. De gider heller ikke. For 300 kroner er intet i forhold til den tid det tager at finde ud af hvordan. Og så er folk lidt flove over at blive taget ved næsen.

Er der en ihærdig, der alligevel ender med at anmelde det, så er der garanteret så få anmeldelser på sagen, fordi de andre ikke har gjort det, at den nu ryger under bagatelgrænsen. Og derved ryger sagen også nederst i politiets meget høje bunke med svindelsager.

Sådan kan svindel hurtigt betale sig.

Skal vi komme denne type svindel til livs, er der tre ting der nu skal ske.

1: bankerne skal kræve, at alle der gør indsigelse, og derved kan få pengene retur hvis de overførte pengene med deres kort,  også skal anmelde til politiet. Politi, eller ingen penge. #PolitiEllerIngenPenge

2: politiets anmelderpotal skal op og køre. NU!! En portal, der  har ligget klar siden 2016. Hvad venter Politiet mon på, udover måske lidt intern rod i udbudsrunden til at færdiggøre sitet? Ja, jeg gætter højt her… (mere om det i en anden artikel)

3: FACEBOOK SKAL GØRE NOGET VED DE MANGE FALSKE PROFILER, DER FINDES HERINDE….

Det her er ikke svindleren, men billedet thorsten B valgte at bruge. Den rigtige mand bag billedet er Toke. 

Men indtil der er strammet godt op på reglerne, så køb kun bio- eller koncertbilletter fra profiler der giver dig hånden… og med den billetterne. For kun derved kan du være sikker på, at du ikke blot får en lang næse. For den kommer der nok ikke,  meget musik ud af.

(Politiet har mobilnummeret og kan derved finde frem til den konto der er bag det nummer, og bingo. Det kræver dog blot at de gør det).

#UgensFacebookSvindel

. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge,
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.