Stiften, sover I?

Den 18 september kl. 06:30 uploader Århus Stiftstidende en historie med overskriften; Om Lashplus.dk: Bedrag, humbug og tyveri. http://stiften.dk/aarhus/om-lashplus.dk-svindel-bedrag-humbug-og-tyveri

Her fortæller stiften, at webshoppen lashplus.dk har fået mange dårlige anmeldelser på trustpilot. 21 ud af 22 for at være helt nøjagtig.

hold-jer-langt-vaek

Artiklen handler om anmeldelserne, og Stiften har i den forbindelse talt med en af pigerne, der fortæller at hun har været nødsaget til at spærre sit kort da hun blev trukket kr. 1.477 for et abonnement hun havde frameldt.

Der stoppede den historie. Mere var der åbenbart ikke i den.

På samme tidspunkt uploader Århus Stiftstidende en ny historie med overskriften: Lashplusdk strammer op.

Her har de givet den administrerende direktør af lashplus.dk, Mathias Laurits Bo Jensen ordet. En ung mand, som  – og jeg citerer fra stiften –  er ejer eller medejer af firmaet. (Hvad skete der for det eller?)

Mathias fortæller til Stiften, at han ikke mener lashplus gør noget ulovligt, men at han nu har ansat en person, til at varetage kommunikationen med pigerne der har købt hans øjenvippeserum.

Vi har ansat en mand, som er med til at løse den opgave, så folk kan få en personlig sagsbehandling, indenfor en halv time i dagtimerne.

Mathias fortæller også, at man kan købe produktet til den normale pris på 499 kroner, eller at man kan vælge introtilbuddet, der giver et medlemskab, hvis man ikke melder sig ud indenfor 14 dage.

Og her stopper så også den historie. Desværre.

På intet tidspunkt har Århus Stiftstidende valgt at grave længere ned i historien, eller som minimum stille et par kritiske spørgsmål til den unge direktør Mathias, der jo står bag en webshop, som ifølge 21 anmeldelser på trustpilot er svindel og humbug.

Hvad skete der dog hos Stiften?

At fylde et online mediesite kræver mange historier, og måske er det stiftens undskyldning for at dele en sådan historie op i to. Men hvad er deres undskyldning for, at de ikke havde tjekket Lash Plus IVS på cvr-registreret, hvor de jo hurtigt kunne havde læse sig til, at Mathias Laurits Bo Jensen ejer MBJ INVEST ApS som ejer Lash plus IVS. Så der kunne de havde fjernet deres lille usikre “medejer eller ejer”.

Her ville de også kunne se, at 19årige Mathias Bo Jensen, allerede er en garvet fyr der er involveret i fem aps’er, hvoraf en i skrivende stund er under tvangsopløsning. Lashplus er dog kun et IVS. Det betyder at der kun er indskudt 1 kroner i fortagende og at de derfor ikke hæfter, for eventuel gæld udover den ene krone. Mathias har også allerede een konkurs bag sig. Og så er han fornyligt trådt ud af Sunfly.dk, der nu hedder FJ Invest ApS.

Med en hurtig googlesøgning, ville de også kunne læse min artikel fra august, hvor jeg skriver om et nyt “kreativt” online lotterispil sunfly.dk, og i screenshots fortæller hvorfor de hurtigt måtte lukke igen. Det var på daværende tidspunkt ejet af Mathias.

 https://www.digitalreportage.dk/sunfly-flyver-fortsat/

Med en ny søgning kunne de  også havde læst sig til, at Mathias stod bag webshoppen milavue.com, som blev omtalt i MetroXpress tilbage i august 2015. Her skrev MX om hvordan webshoppen misbrugte trustpilot anmeldelser, om ulovlige træk fra kunders konti og om levering af virkelig dårlig kvalitet.

Helt samme historie som på lashplus.

Eller de kunne måske som minimum havde nærlæst Lashplus.dk webshop og med lidt google image search, havde fundet ud af at Fie Tromborg, der på webshoppen skriver om hendes gode oplevelse med produktet og giver dem fem stjerner på trustpilot, i virkeligheden er en ung blogger fra Australien der hedder Valentina, og at den anmeldelse slet ikke ligger på trustpilot.

fie-1

fie-2

Og havde de valgt at følge sagen yderligere op, for at se om unge Mathis nu holdt hvad han lovede i deres artikel, så havde de opdaget, at der den 5 oktober, fortsat dukker klager op på trustpilot.

Der er så meget Århus Stiftstidende kunne have gjort, men fravalgte at gøre.

Og der er virkelig ærgeligt. For det der kunne havde været en interessant historie om en 19 årig ung mand, der ifølge sin facebookprofil, bor i Dubai og i en tidlig alder er involveret i så mange virksomheder, og som nu for tredje gang, skal forsvare endnu en ny webshop, der får hårde ord som humbug og bedrag, og som åbenlyst fusker med både trustpilotanmeldelserne og laver  “kreative træk” på kunders konti, så har Stiften i stedet valgt at lave to intetsigende historie, der intet fortæller.

Kære Stiften. Sover i?

jeg har skevet adskillige gange til Malek for at høre mere om den anmeldelse hun ifølge lashplus webshop har skrevet på trustpilot, men som ikke kan findes på trustpilot.. Hun har fravalgt at svare mig.

 

 

…. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det bare ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge 
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter.  Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.