Min røde ven Mac

Jeg indrømmer at jeg er en beautyfreak. Jeg elsker alt det der gør livet fantastisk at være kvinde. Og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er med til at holde beautyindustrien i live. Jeg havde derfor forsvoret, at jeg nogensinde ville få een makeup favorit, jeg ikke kunne slippe igen.

M2LP15

 

Men nu er det altså sket. Jeg kan simpelthen ikke løsrive mig fra Mac’s læbestift “Lady Danger”.

Hun ligger i min taske til hverdag og til fest. Hun er det lille ekstra – også de dage, hvor der ikke er tid til meget andet. Hun redder mig på den dårlige hårdag, på dagen hvor jeg hverken når mascaraen eller mig selv – og på de dage, hvor jeg blot trænger til et stort kys. Lady Danger, min tro væbner – og alter ego – jeg er klar til at kysse min anden sommer med dig i min taske velkommen.

mig lady danger

…… Nice-to-know; Primer under Lady Danger er et must, for den er lige så tør som den er mat.

Mac, Beautytips, kosmetik,

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.