Kylie-cosmetics.dk er et abonnement på lashplus

Er du faldet over Kylie Jenners nye makeup linie på et dansk website, så ville det være en god ide, at tænke dig godt om før du handler, for det eneste du kan ende med at få, er et abonnement på øjenvippeserumet Lashplus.

Kylie-cosmetics.dk – domænenavnet købt 22. november 2016 – er et dansk site ejet af Eyelash Plus IVS, der skriver på deres site, at de sælger Kylie Cosmetics. Men hvis du læser det med småt, så godkender du med et eventuelt køb af Kylies produkter, et abonnement på Lashplus’s eget produkt til kr. 499,00 pr måned + leveringsomkostninger.

Hvad du får udover det abonnement på lashplus øjenvippe-serum, er der ingen der helt ved endnu, da Kylie Cosmetics har været ude i medierne for at gøre opmærksom på, at deres produkter kun sælges fra deres egen website.

Kylie Jenner advarer i denne video, sine fans mod køb af produkter fra andre websites, der siger de sælger Kylie Cosmetics.

“Der er kun ee website, der sælger mine produkter, og det er kyliecosmetics.com”

 

Mathias – en 20årig med en fortid.

Bag firmaet Eyelash Plus IVS, finder vi MBJ INVEST ApS, ejet af Mathias Bo Laurits Jensen,
en 20 årig ung mand, der nu for tredje gang i år, er ude på digitale narrestreger.

Først med webshoppen lashplus.dk som DRs program Kontant tog under kærlige hænder, da kunderne følte sig snydt af det abonnement, de ikke vidste de sagde ja til, da de betalte for et tilbud på lashplus’ serum. Kontant kunne også fremvise beviser på, at Lashplus snød med deres anmeldelser.

Tidligere på året, var Mathias i medierne med sit nye onlinespil sunfly.dk, der dog hurtigt måtte lukke ned igen, da siden omtalte sponsorer og NGO’er, der intet kendte til samarbejdet. På daværende tidspunkt var det heller ikke bekræftet, at de havde en spilletilladelse. Frederik Sørensen stod som direktør, men firmaet bag Sunfly var dengang ejet af Mathias Bo Laurits Jensen.

sunfly

 

I august 2015 var det Metroxpresss tur, der dengang skrev om Mathias’ webshops milevaue der også på det site, lavede falske anmeldelser, og trak kunderne for varer der ikke var blevet sendt.

Men det er dog ikke det eneste Mathias laver.

På cvr-registreret står 20 årig Mathias allerede bag fire aktive ApS’er, et ApS der er under konkurs og et enkelte IVS, virksomhedsformen, hvor du for blot 1 krone kan få et cvr-nummer

Under ophørte relationer på CVR-registreret, har han på nuværende tidspunkt to ApS’er.

I en alder af kun 20 år, er Mathias hvad nogen vil kalde serie-iværksætter, med et plettet google-cv.

Jeg har prøvet at få fat I Mathias for en udtalelse, men det har ikke været muligt at finde et telefonnummer til ham og på hans facebookprofil, som jeg desværre ikke kan se fra min profil, står der han befinder sig i Dubai.

…. her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det bare ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge 
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.