Kilden fra Probana. Del 2.

Her følger en kort opdatetering ix sagen om Probana & Søstrene og Peter, fortalt til mig af mine hemmelige kilder. (Du kan læse Kilden fra Probana. Del 1 HER)

De gik til venstre.

I går kom, hvad medarbejderne formodede var, kuratorerne på firma-adressen til Probana & Søstrene. Ifølge mine kilder, havde Peter hverken været til stede i retten, da han blev meldt personlig konkurs eller på firmaadressen. Men han var åbenbart forberedt til tænderne.

For medarbejderne og de vigtige harddiske var flyttet en andet sted hen.

Kort tid efter Peter Sonne launchede den nye kursusvirksomhed IFPE.DK, nu ejet af det engelske selskab som Peter er blevet direktør for, og som er helt identisk med hans danske kursusvirksomhed ifp.dk, flyttede han også medarbejderne over i andre lokaler, og kontraktmæssigt også over i hans engelske selskab.

Så da kuratoerne – eller var det Skat eller SØIK – i går kom til firmaadressen, og her gik til venstre,  var der intet andet end gamle computere uden interessante hard-diske.

Var de gået til højre, og ifølge min kilde, op af et par trapper, ned ad en gang, hvor der stod Ingen adgang, så havde de der fundet medarbejderne og alle de interessante harddiske.

Den konkurs var uden tvivl forberedt. Nu er spørgsmålet blot, om Peter Sonne samtidig har flyttet pengene?

I torsdag blev de mange websites med probana-udannelsen (Probana.dk, .se og .no)  lukket ned. Fredag er de andre selskabers websites, hvor de også udbyder næsten identiske kurser, også lukket ned. Det engelsk-ejet selskab IFPE.DK, der på dansk sælger helt de samme kurser, som det nu lukkede ifp.dk er dog fortsat aktivt. Og så længe der er liv, er der mulighed for, at nogen køber et af Peters mange kurser uden indhold.

Da medarbejderne jo har fået ny kontrakt, hvor de nu er ansat af Peters selskab i London,  betyder det at de naturligvis arbejder videre.

I går blev medarbejderne sendt hjem grundet meldingen om konkurs. I dag har de modtaget ny besked fra Peter. De skal alle møde kl. 07.30 på mandag.

Det er tidligere end de plejer og måske -håber Peter at kuratoerne sover. Men mon ikke de bare er blevet endnu mere vågne og forberedt?

Læs med i del 3 som snart er på vej, om Amber der skal til eksamen hos Probana, men…  (ren clickbait afslutning 😉

Historien er blevet fortalt af flere kilder der har været tæt på Peter Sonne og hans virksomheder. Jeg har har lovet at de må være anonyme. Mest af alt, fordi de er bange for Peters reaktion, da han er kendt for et iltert temperament. Denne del har jeg af gode grunde, ikke kunne få fysiske beviser for, men der stoler jeg på mine kilders ord, da de ingen økonomiske eller personlig interesse har i, at gøre Peter eller Probana ondt. 

her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge,
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en anden? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: 40409028
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.