Hvor der er børn, er der også en voksen mand med et erigeret lem.

Sidder din 12 årig datter og kigger på voksne mænd imens de onanerer? Det er der en stor chance for, hvis hun er på app’en OME TV.

I dag downloadede jeg OME tv, en webcam livechat app, du kan downloade til din mobil eller din tablet, eller bruge direkte fra deres website på din computer. Du behøver ikke oprette en profil, for at deltage i live-chatten, men blot nøjes med, at registre hvilket land du kommer fra, og hvilket køn du er. På din mobil skal du dog først sige ja til, at app’en må få adgang til dit kamera, mikrofon, telefon og lagerplads, men så er du også klar til at se voksne mænd onanere.

Selve brugerfladen er meget simpel. Bruger du app’en på din mobil, er den øverste del, din “partners” webcam livevideo der kører. Nedenunder er din. Ingen navne er udvekslet eller data. Altså udover dem, OME.tv registrer når vi er på. Men tilbage til den del senere.

Det der sker nu er, at der “ruller” flere forskellige brugere frem, der er live. Det man kan se, er deres live video, og de kan modsat se, det man selv har valgt at filme. Kan de lide det de ser, når de ser din livevideo, kan det være de bliver, det kan også være de trykker på NÆSTE. De samme muligheder har du. Så imens du sidder bag dit kamera, ruller der nu en verden af livevideos henover din skærm,

Jeg har hørt man skal være 17 år for at være derinde, men jeg har kigget deres regler igennem, og jeg kan ikke finde nogen krav om alder. Deres krav går mest på, nok klog af skade, seksuelt indhold, sprog og påklædning.

Jeg finder dog også hurtigt ud af, at en stor gruppe af dem der er på kl. 17.30 en onsdag eftermiddag, er børn mellem 12-15. Der er et par enkelte jeg vil skyde til start 20erne. Og så er der mændene. De meget voksne mænd. De ældre mænd. Dem der sidder med bar overkrop eller med hænderne i bukserne..

Så er der dem, du ikke kan se, men blot ane, at der er noget bevægelse bag et stof. Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg blev længe nok ved den profil, ville de hurtigt pakke den lille sag ud. Som en trold ud af en æske, ryger deres diller nu op.

Jeg er en voksen kvinde, og har jo set et par stykker af dem gennem tiden, men jeg må da tilstå, at da de første pludselig stak den direkte ind i ansigtet på mig, der bag skærmen, var jeg lige ved at smide telefonen. Damn, mænd, hvad sker der dog for jer?

Jeg havde sat noget foran mit kamera, så ingen af de mænd, vidste hvem der sad på den anden side.

Men det gjorde den næste. Manden, hvor det eneste man kunne se, var hans bare overkrop. Han skriver til mig på chatten, om jeg har lyst til at lege. Jeg spørger, hvad han mener. Han skriver nu; My dick. Hans ord. Jeg skriver at jeg er tolv. Blot for at se, om det er fordi han tror jeg er ældre. Fuck, hahaha, skriver han nu. Men vil du, kommer det hurtigt efter.

Jeg får kvalme og lukker af.

Jeg ringer nu til Kristi, der er speciallærer på en skole. Hun havde skrevet en advarsel på Facebook om app’en, og hun fortæller, at både hendes søn på 13 år og hendes elever i klasserne fra 6 til 9, alle kender og bruger OME.

Kristi valgte også selv, at gå ind for at se hvad der foregik, og det samme skete for hende som med mig. Få minutter efter hun havde åbnet app’en, dukkede de første mænd op, der sad og onanerede foran deres kamera.

På Facebook fortæller Kristi, af ud af de første 5 videoer hun så, var den første et tilbud om at onanere sammen. Den anden var en gamervideo, hos den tredje blev hun spurgt, om hun var en pige og min alder. Her svarede hun 13, hvorefter hun blev spurgt, om hun ville se hans diller. Inden hun nåede at svare, så var den der. Den fjerde og fremme var 11 og 12 årige børn, der sad og lavede sjov.

Billedet er fri min tur på OME.tv. Jeg har valgt at tone det lidt ned. 🙂

Kristi fortæller, at det er en kendt app i skolen, og at der er elever, der sidder i frikvarterne og livechatter på video sammen på OmeTV..

OME er ikke ny. Tilbage i november 2018 skrev DR, hvordan en kun 12 årig pige, havde været vidne til et overgreb på et andet barn på app’en. Det var på en af de livevideo-chats, der var kommet automatisk frem. Der havde en udenlandsk mand siddet med et barn og “gjort ting” ved barnet, som den 12 årige pige forklarede til DR.

Ome.tv er langtfra den eneste af slagsen. Der findes andre tilsvarende webcam chats på nettet, der er nemme at tilgå for børn og unge – og pædofile.

De mange spændende data

I august 2016 skrev ETtech.com, om hvordan et lignende chatforum, i al hemmelighed, gemte deres brugeres data. Det site hed Omegle.

Om det samme sker på OME.TV, er der vist ingen der helt ved, for uanset hvad den ukendte virksomhed Bad Kitty’s Dad fra Portugal, der står bag OME.TV app’en, skriver om deres brug og beskyttelse af dine data, er det reelt bare ord.

Men det er den mindste del, af problemet med de apps. Det største problem er, at børn gratis kan hente app’en ned, og alene ved at åbne app’en, kan blive eksponeret for pædofile, der sidder og onanerer foran dem.

Jeg vil afslutte med at minde jer om, at på nettet er intet sikkert. Og slet ikke jeres børn.

Vores artikler er reklamefri, men du er velkommen til at give et bidrag til den næste på mobilepay +45 40409028.

…..her på minichili-redaktionen har vi ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse vores indlæg. Mats er svensk og Karina er bare en skidt korrekturlæser, så vi tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber de kan underholde, mere end de kan forarge…..,,,,!=)#d!%%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.