Bag Fort Knox kysser Nico uden kondom

Hvad lavede du så i går aftes?

I går sad jeg udenfor et bordel i Sydhavnen, sammen med en bekendt der bor i området. Hun havde set en kvinde ved døren til til et bordel, der lå over et autoværksted. Da hun havde en klar fornemmelse af, at der var noget galt, valgte vi at køre derud for at lege Holmes and Watson. Og nej, det var ikke John Holmes, pornostjernen.

Og hun havde nok ret, for alle alarmklokker ringede da vi kom derud.

Bordellet ligger på første sal i en bygning, hvor der i erhvervsstyrelsen er registreret flere  autoværksteder i stueetagen. Selvom et af værkstederne i 2015 og 2016 kun havde 1 krone i aktivitet på deres årsregnskab, havde de to drenge der fiksede biler travlt. Og der kom også en ny bil på en stor lastbil i løbet af den aften jeg sad og overvågede bordellet.

Nå. Men tilbage til bordellet på første sal, hvor alle vinduerne havde påsat et filter, så du nok kun kunne se ud, men ikke ind.

Og nu bliver det sært.

Du skal op af nogle trapper ved siden at bygningen, for at nå op til døren til bordellet.
Foran trappen havde de sat et tre meter højt stålhegn op. Og på væggen havde de opsat et kamera, der enten filmede dem der ville ind, eller dem der ønskede at komme ud. Hegnet mente min bekendt var forholdsvist nyt. Og det passer nok meget godt…

HVAD SKETE DER I MAJ?

Bordellets domænenavn blev købt i juli måned 2014. Så det havde været igang længe.  Da jeg gravede lidt længere ned, kunne jeg da også se, at det havde fået gode anmeldelser tilbage i 2014 på euroguides.

Euroguides er en medieplatform, hvor mænd anmelder bordeller og prostiturerede. Og det er altså ikke for børn den læsning, for udover rimelige saftige historier, så er der faktisk mænd, der bruger tid på at give dårlige anmeldelser, til de kvinder de ikke føler giver den gas nok. Eller lugter. WTF… er verden af lave?

Dengang var det kun asiastiske kvinder, mændene skrev om i deres anmeldelser af bordellet på Euroguides.  Dengang var stedet også registreret i erhvervstyrelsen. I år ophørte selskabet. Mere nøjagtigt i maj 2017. Og selvom der ikke er nyt selskab registreret på første sal, så er der fortsat aktivitet.

Mens du sidder i solen og drikker rosé, sidder en kvinde over et autoværksted i Sydhavnen og venter på den næste kunde. Kristine Høeg.

For jeg kunne se et vindue blev lukket imens jeg sad der. Og da jeg ringede derop (sorry, wrong number) blev den taget af en kvinde, der talte dårligt engelsk.

Det der skurede helt forkert, var ikke at der var et bordel. Men at bordellet lignede Fort Knox.

Så jeg valgte at følge sagen op med en henvendelse til politiet, både for at give dem et tip men også for som freelance journalist, at få lov til at følge sagen.

At det tog  mig (seriøst, politi?) 15 minutter i en telefon – inklusiv et udleveret nummer af en betjent til en kildehåndteringsafdeling, der viste sig at være lukket ned –  før jeg fik besked på, at jeg skulle sende en mail, har intet med historien at gøre. Men dog noget man kan undre sig over, men omvendt fik jeg hurtigt svar, da jeg først havde sendt mailen.

Og ganske rigtigt. Something is rotten in the state of Sydhavnen, for politiet  kunne bekræfte, at de havde fokus på stedet, og at der forelå et sagsanlæg. Og for at få lov til at følge sagen, ville han anse min henvendelse som anmodning om aktindsigt og sende den videre.

Hvad det sagsanlæg vedrører, ved jeg ikke endnu. Men jeg ved, du for kun 900 kroner, fortsat kan få et knald med “søde, rene, uskyldige Rico fra Japan, der åbenbart arbejder i noget der ligner et fængsel. Og hun giver både GFE. Girlfriend experience – uden kondom. Og så kysser hun.

For 900 kroner kan du købe dig til en udløsning hos en kvinde, du seriøst ikke ved, hvorvidt er spærret inde, eller har et så farligt erhverv, at hun er nødsaget til at lukke andre ude.

But stay tuned… historien fortsætter når jeg har modtaget aktindsigten.

…..her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge,
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en ny? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: +45 40409028
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

REKLAMEFRIT OMRÅDE

Vi foretrækker et reklamefrit område, det er dog muligt, at donere et beløb, hvis du er tilfreds med hvad du læste.

Send alt fra 5 kr. til 5 mill - betaling kan ske via mobilepay til box 7855BH. 

Send en mail på info@sweetchili.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura.